25 İyul 2015 - №27

Əcnəbi tələbələr London Universitetinin bakalavr diplomunu əldə edə biləcəklər

Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetinin əcnəbi tələbələri bu ali məktəblə London Universitetinin ikili diplom proqramına qoşulmaq imkanı qazanacaqlar. Bununla da əcnəbi  tələbələr  ADİU  ilə  bərabər  London  Universitetinin  bakalavr  diplomunu  əldə  edə  biləcəklər.

Proqramda iştirak edəcək əcnəbi tələbələr London Universitetinin tədris proqramı əsasında təhsil alacaq və nüfuzlu təhsil ocağının tədris resurslarından istifadə edə biləcəklər. Tələbələr təhsil aldıqları müddətdə London İqtisadiyyat Məktəbinin Londonda yerləşən kampusunda fəaliyyət göstərən Yay Məktəbində iştirak etmək imkanı da qazanacaqlar.

700 BAL TOPLAYANLAR