7 Noyabr 2015 - №41

Lənkəran Dövlət Universitetinin rektoru tələbələrlə görüşüb

Lənkəran Dövlət Universitetinin rektoru, professor Asəf İsgəndərovun birinci kurs tələbələri ilə görüşü olub.

Öncə Azərbaycan Respublikasının Dövlət himni səsləndirilib.

Rektor ali məktəbə daxil olmaları münasibətilə tələbələri təbrik edib və bildirib ki, müstəqil Azərbaycanın yetirməsi olan Lənkəran Dövlət Universiteti ümummilli lider Heydər Əliyevin və onun layiqli davamçısı cənab İlham Əliyevin yüksək qayğısı sayəsində inkişaf edib, respublikamızın qabaqcıl ali təhsil müəssisələri sırasında özünə layiqli yer tutub.

Qeyd edilib ki, gənc nəslin peşəkar mütəxəssis, vətəndaş kimi yetişməsində universitetdə ardıcıl və məqsədyönlü işlər həyata keçirilir.  Bildirilib ki, bu il universitetə 595 nəfər daxil olub. Tələbələr arasında 600 və daha çox bal toplayanlar vardır. Hazırda universitetdə 21 ixtisas üzrə 2410 tələbə təhsil alır.

Sonra tələbələrlə fikir mübadiləsi aparılıb. Birinci kurs tələbələrindən Aytac Hacızadə, Türkanə Rzayeva, Pərvin Axundzadə, Rəmziyyə Teymurbəyli və başqaları çıxış edərək ali məktəbdə oxuduqları qısa vaxt ərzində onlara göstərilən diqqət və qayğıdan razı qaldıqlarını bildiriblər.

Yuxarı kurs tələbələri adından dördüncü kurs tələbəsi Şəhla Adıgözəlova çıxış edərək, birinci kurs tələbələrinə təhsildə və ictimai işlərdə uğurlar arzulayıb.

Tədbirin sonunda tələbə bileti və qiymət kitabçaları təqdim edilib.

Hacı Etibar ƏHƏDOV

700 BAL TOPLAYANLAR