14 Noyabr 2015 - №42

ADMİU-da Konstitusiya günü ilə bağlı konfrans keçirilib

Böyütmək üçün seçinNoyabrın 11-də Azərbaycan Dövlət Mədəniyyət və İncəsənət Universitetində Azərbaycan Respublikası Konstitusiyasının qəbul olunmasının 20 illiyinə həsr olunmuş konfrans keçirilib. Konfransla bağlı Konstitusiya Məhkəməsinin hüquq şöbəsinin müdiri Dürdanə Məmmədova və şöbənin əməkdaşları, Azərbaycan Respublikasının Prezidenti yanında Bilik Fondunun aparat rəhbəri İsaxan Vəliyev, aparat rəhbərinin müavini Şahin Rüstəmov, Vətəndaşların qəbulu və şikayətlər şöbəsinin müdiri Anar Cəfərov universitetin qonağı olublar. Professor-müəllim və tələbə heyətinin iştirak etdiyi konfransı giriş sözü ilə ADMİU-nun tədris işləri üzrə prorektoru, professor Validə Məmmədova açaraq qonaqları salamlayıb və Konstitusiya günü münasibəti ilə hər kəsi təbrik edib. Sonra hüquq üzrə fəlsəfə doktoru Dürdanə Məmmədova, Şahin Rüstəmov,  İsaxan Vəliyev, universitetin  sosial-siyasi fənlər kafedrasının müdiri, dosent Xaləddin Sofiyev, Anar Cəfərov, universitetin beynəlxalq əlaqələr və tərbiyə işləri üzrə prorektoru, professor  Gülşən Əliyeva çıxış ediblər.

700 BAL TOPLAYANLAR