21 Noyabr 2015 - №43

Direktorlar, müəllim və şagirdlər təlimlərdə iştirak edib

Bakının 24 ümumtəhsil müəssisəsinin direktor və müəllimləri, 4 lisey və 5 məktəbin fərqlənən  şagirdləri Paris Sorbon Universiteti-Abu Dabidə keçirilən “Məktəb idarəetməsi” mövzusunda təlimlərə qatılıb.

Belə ki, noyabrın 15-də Paris Sorbon Universiteti-Abu Dabidə “Məktəb idarəetməsi (School Based Management) 3” və şagirdlər üçün “Gələcəyin İşgüzar Səfirləri (Future Ambassadors of Entrepreneurship) 1” layihələri çərçivəsində Azərbaycan Respublikası orta məktəblərində təhsilin keyfiyyətinin inkişafına yönəlmiş direktor, məktəb müəllimi və şagirdi üçbucağı prizmasında keçirilən təlimlərə artıq start verilib. Təlimlər noyabr ayının 20-dək davam edib.

Qeyd edək ki, Paris Sorbon Universiteti-Abu Dabi ilə əməkdaşlıq çərçivəsində 2014-cü ilin dekabr ayında Bakı şəhərində reallaşdırılmış “Məktəb idarəetməsi 1” layihəsi Bakı Şəhəri üzrə Təhsil İdarəsinin tabeliyindəki 32 məktəbin direktorunu, 2015-ci ilin avqust və sentyabr aylarında Quba şəhərində reallaşdırılmış “Məktəb idarəetməsi 2” layihəsi ölkə üzrə  40 məktəbin direktorunu bir araya gətirmiş və uğurlu layihə quruculuğunun nümunəsi olmuşdur.

700 BAL TOPLAYANLAR