21 Noyabr 2015 - №43

Qafqaz Universitetində tələbə guşəsi

Qafqaz Universitetində xarici əlaqələr şöbəsi və Multikulturalizm Tələbələr Klubunun birgə təşkilatçılığı ilə “Tələbə guşəsi” adlı tədbir keçirilib. Xüsusi olaraq xarici tələbələr və müəllimlər üçün təşkil edilmiş və universitetin rektoru Ahmet Saniçin də iştirak etdiyi tədbirdə dünyanın dördkünclərə bölünmüş xəritəsi tələbələrə təqdim edilib. Tələbə və müəllimlər öz şəkillərini dünyanın istədikləri yerinə yapışdırıblar. Beləliklə, onlar öz kiçik şəkilləri ilə böyük dünya xəritəsini yenidən yaradıblar.

Qafqaz Universitetinin xarici əlaqələr üzrə prorektoru Sevil İmanova tədris ili ərzində belə tədbirlərin tez-tez keçirilməsinin nəzərdə tutulduğunu, əsas məqsədin tələbələr arasında multikulturalizmin təbliği olduğunu deyib.

Xarici tələbələr tədbir haqda təəssüratlarını bölüşüblər. Cənubi Koreyadan olan tələbə Hyang Jo Nam tədbirin çox yaxşı olduğunu, onun xoşuna gəldiyini bildirib. Özbəkistanlı tələbə Gülasal Otakuzieva   “Çox gözəldir, mən də fotomu gətirmişəm.  Orta Asiya üzərinə yapışdıracam” - deyə tədbirin maraqlı olduğunu söyləyib.

Çay süfrəsində xarici tələbə və müəllimlər Azərbaycanın milli şirniyyatlarından dadıblar.

Qafqaz Universitetinin Mətbuat şöbəsi

700 BAL TOPLAYANLAR