19 Dekabr 2015 - №47

NDU-da ilin yekunlarına həsr olunmuş müşavirə keçirilib

Böyütmək üçün seçinNaxçıvan Dövlət Universitetində ilin yekunlarına həsr olunmuş müşavirə keçirilib. Müşavirəni universitetin rektoru, AMEA-nın müxbir üzvü Saleh Məhərrəmov giriş sözü ilə açaraq 2015-ci ildə universitetin elm, təhsil, tədris sahəsi ilə yanaşı, idman və mədəniyyət sahəsində də əhəmiyyətli uğurlar qazandığını  vurğulayıb. Rektor, tələbə gənclərin hərbi-vətənpərvərlik ruhunda, əqli və fiziki cəhətdən düzgün tərbiyə olunmaları, onların asudə vaxtlarının səmərəli təşkili, zərərli vərdişlərdən yayınmaları, potensiallarının aşkarlanıb düzgün istiqamətləndirilməsi baxımından müxtəlif müsabiqələrdə, intellektual oyunlarda, idman yarışlarında iştirak etmələrinin zəruriliyindən danışıb, qazanılan uğurlara nəzər salıb.

Universitetin fiziki tərbiyə və idman oyunları kafedrasının dosenti, Tələbə İdman Klubunun sədri  Məmmədəli Rəhimov  çıxış edərək qeyd edib ki, yola salmaqda olduğumuz 2015-ci il universitet üçün idman sahəsindəki bir sıra əhəmiyyətli uğurlarla yadda qalacaq.

Tədbirdə təşkilati məsələlərə də baxılıb, universitetin Tələbə İdman Klubunun idarə heyəti və təftiş komissiyasının yeni tərkibi müəyyənləşdirilib, fiziki tərbiyə işinin və idman oyunlarının təşkilinə nəzarət etmək məqsədilə qeyri-ixtisas fakültələrinə idmançı pedaqoqlar təhkim olunub.

Tədbirdə idman yarışlarında, olimpiada və müsabiqələrdə fərqlənən tələbələrə mükafatlar verilib.

Mehriban SULTAN

700 BAL TOPLAYANLAR