Almaniyanın aparıcı universitetlərinin professorları və Alman Akademik Mübadilə Xidməti  (DAAD) proqramının nümayəndələri Azərbaycan Dövlət İqtisad Universitetində (UNEC) olublar.

Universitetdən bildirilib ki, rektor professor Ədalət Muradov və müvafiq struktur rəhbərlərinin iştirakı ilə keçirilən görüşdə DAAD Tbilisi regional Ofisinin təmsilçiləri olan almaniyalı professorlara UNEC barədə ətraflı məlumat verilib. UNEC-in beynəlxalq əməkdaşlıq proqramlarından və həyata keçirilən layihələrdən söz açan rektor universitetin müəllim və tələbələrinin DAAD proqramı çərçivəsində Almaniyanın müxtəlif ali təhsil müəssisələrində mübadilədə iştirak etdiklərini bildirib. O, Almaniya universitetləri ilə əlaqələrin daha da genişləndilməsində maraqlı olduqlarını deyib.

Sonra tərəflər arasında UNEC-in potensialının artırılması, eləcə də almaniyalı professorların UNEC-də tədrisə cəlb edilməsi, müəllim-tələbə mübadiləsi, müəllimlər üçün təlimlərin keçirilməsi, birgə tədqiqatların aparılması, konfransların təşkil edilməsi və digər istiqamətlərdə əməkdaşlıq imkanları müzakirə olunub.